måndag 17 september 2007

Åk på medlemsvärvarkurs!

Medlemsvärvarkurs

Plats: Skåne
OBS ÄNDRAT DATUM! Datum: Lördagen den 6 oktober

Tillsammans är vi starka, och med tanke på senaste årets borgerliga tramserier kan det verkligen behövas att vi som vill stå emot enas. Samtidigt finns det ett kraftigt och dessutom växande stöd för gröna idéer bland framförallt unga människor i vårt samhälle. Därför behöver vi nu samla alla dessa pigga, engagerade ungdomar till vårt förbund. För att vi tillsammans ska kunna förverkliga tron på en annan värld.

Under hösten planerar vi i förbundsstyrelsen en medlemsvärvarkampanj med inriktning på tre områden. Områdena klimat, 16 årig rösträtt och grön skolpolitik har vi valt för att vi dels tror att det är ämnen som ungdomar är särskilt intresserade och berörs av idag, och samtidigt vet vi att kompetensen i förbundet inom dessa frågor är stark. Vi vet även att alla inte är lika supersäkra inom alla områden, och bland annat därför kommer vi i höst att hålla tre kampanj-kick offs i olika delar av Sverige.

På träffarna kommer vi under några eftermiddagstimmar ha föreläsningar och workshops om retorik, skolpresentation och bokbord, de valda politikområdena samt argument. Deltagarna på träffarna kommer även själva få prova på att hålla skolpresentationer inför gruppen, för att känna sig extra säkra när de väl kommer ut i klassrummen.

För mer information kontakta kansliet på gu@mp.se eller förbundssekreterare Anna Johansson på 0702-771070.

Anmäl dig till kursen genom att skicka ett mejl med namn och kontaktuppgifter till gu@mp.se.
Sista anmälningsdag är 26 september.

Inga kommentarer: